KDVnet.nl
Online software
kinderopvang


KDVnet.nl

Kervelhof 94

2215 BE Voorhout

T. 0252 - 752 269

E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 Klant login 


 Contact 


KDVnet.nl bij RTL Lifestyle Experience

Mw. S. Stapper van Stichting Boter Kaas en Overblijf – Leiden – Kindplaatsen: +/- 330 en +/-1400 TSO
“Gebruiksgemak en lage kosten”
Wij werken sinds 2015 met KDVnet.nl en vinden het programma makkelijk in gebruik. Vanwege het gebruiksgemak en de lage kosten hebben wij voor KDVnet.nl gekozen. De overzichtelijkheid en gebruiksvriendelijkheid ervaren wij als positief, net als de opmaak en menustructuur. Wij maken gebruik van Externe registratie, Ouderlogin Uitgebreid en Digitaal Ondertekenen en vinden dit allemaal super! Als we vragen hebben dan nemen we contact op met de helpdesk, hier worden wij altijd goed geholpen. De helpdesk is goed bereikbaar en ze denken altijd mee. Ik zou KDVnet.nl aanbevelen omdat het een prettig bedrijf is om mee samen te werken, met vriendelijke mensen en vanwege de lage kosten.

Mw. D. Kreemers van Kdv De Tweeberg – Rosmalen – Kindplaatsen: 76
“Heel handig systeem dat veel werk bespaard”
Wij werken nu 2 jaar met KDVnet.nl en vinden het een makkelijk te gebruiken systeem. Alles is digitaal bij de hand. De goede service en het persoonlijk contact ervaren wij als zeer positief. Opmaak, gebruiksgemak en menu structuur van het systeem zijn zeer goed. De Externe Registratie vinden we heel fijn, omdat deze is gelinkt aan onze website. Ook de Ouderlogin vinden we heel handig, omdat ouders zelf in kunnen loggen en wijzigingen door kunnen voeren. Digitaal Ondertekenen heb ik nog niet hoeven gebruiken maar lijkt me ideaal! Het opladen van documenten in de eigen cloudservice is snel en maakt KDVnet.nl als dienstverlening volledig. Als ik iets niet snap bel of mail ik met de helpdesk van KDVnet.nl. We worden altijd super goed geholpen, ook in het weekend. Ik zou dan ook geen verbeterpunten weten voor KDVnet.nl, wij zijn zeer tevreden. Wij zouden KDVnet.nl aanbevelen omdat het een heel handig systeem is dat je veel werk bespaard. Wij prijzen KDVnet.nl daarom regelmatig aan bij anderen.

Mw. M. Van Grinsven van Joepie Kinderopvang – ’s Hertogenbosch – Kindplaatsen: 180
“Volgens mij het meest flexibele en uitgebreide pakket is dat er op dit moment op de markt is”
Ik werk nu 8 jaar met KDVnet.nl en heb voor hen gekozen vanwege de flexibiliteit. KDVnet.nl is een bijzonder flexibel pakket, dat op verzoek aangepast kan worden. Er wordt dus maatwerk geleverd en is daarom een zeer veelzijdig pakket. Ook de vriendelijke helpdesk, welke zeer snel en accuraat reageert, ervaar ik als bijzonder positief. Zij zijn altijd bereikbaar. De opmaak van het programma vind ik heel duidelijk waardoor het pakket gebruiksvriendelijk is. Ouders maken veel gebruik van Externe registratie en vinden dit gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. Ook Ouderlogin werkt prima: ouders passen eenvoudig hun persoonlijke gegevens aan en hebben altijd zicht op contracten, facturen en jaaroverzichten. Verder kunnen ze zelf dagen ruilen en/of afmelden, ik hoef alleen nog maar te accepteren en dit wordt direct in de planning en facturatie verwerkt. Ouders vinden het Electronisch Schriftje geweldig! Werkt heel makkelijk met een linkje in de mail. Digitaal Ondertekenen werkt heel goed en bespaart veel tijd en portokosten. Ik zou KDVnet.nl aanbevelen om dat het volgens mij het meest flexibele en uitgebreide pakket is dat er op dit moment op de markt is.